Usselincxstraat 3, Den Haag

Description

RUIM OPGEZET EN SFEERVOL, ZOJUIST GROTENDEELS INTERN GERENOVEERD, VIER KAMER HOEK APPARTEMENT OP DE EERSTE VERDIEPING MET DIVERSE OORSPRONKELIJKE DETAILS EN ZONNIG BALKON OP HET ZUIDOOSTEN IN HET GEZELLIGE BEZUIDENHOUT. UITSTEKENDE LIGGING IN DE DIRECTE NABIJHEID VAN DIVERS OPENBAAR VERVOER, STATION, WINKELS, UITVALSWEGEN EN SLECHTS KORTE AFSTAND TOT HET HAAGSE BOS EN HET CENTRUM.

Indeling:
Via open "Haags" portiek trap naar de eerste etage, entree appartement, vestibule met meterkast, centrale gang met toegang tot alle vertrekken en extra lichtinval door de (nieuwe) deuren met glas en roedeverdeling. Royale en lichte woon-/eetkamer ensuite met originele schouw aan de voorzijde, hoge plafonds en separatie voorzien van vaste kasten en schuifdeuren met glas-in-lood. Ruime en luxe nieuwe keuken uitgevoerd in hoogglans wit, voorzien van composiet blad en diverse Siemens inbouwapparatuur (vaatwasser, oven, gas-op-glas kookplaat en afzuigkap). Vanuit de keuken toegang tot het ruime en zonnige balkon aan de achterzijde op het zuidoosten. Naast de keuken gelegen ruime slaapkamer aan de achterzijde welke via openslaande deuren tevens toegang geeft tot het balkon. Tweede keurig formaat slaapkamer aan de voorzijde. Keurig nette badkamer uitgevoerd met graniet tegelwerk, douche met glazen wand, vaste wastafel in meubel en handdoekradiator. Keurig toilet met fontein. Op de overloop tevens een goede vaste kast met daarin de wasmachine aansluiting.

Details

Price
€ 199.500 k.k.
District
Bezuidenhout-Oost
Zipcode
2593VG Den Haag
Type
Walk-up house
BuildYear
1922
Build type
Existing
Rooms
4
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Living surface
85m²
Volume
280m³

Location

[ { "address": "Usselincxstraat 3", "zipCode": "2593VG", "city": "Den Haag", "lat": 52.0820285, "lng": 4.3441185, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

How much is ?  

vragen?

U kunt ons telefonisch bereiken op
(+31)70 214 81 47