Valkenboskade 137, Den Haag Onder bod

Omschrijving

KLUSWONING

 

Op zoek naar een kluswoning met veel potentie in het Valkenboskwartier? Dit ruime (ca. 107 m2) appartment kan met een grondige renovatie omgeturnd worden naar een luxe moderne woning.

 

Dit appartement is zeer centraal gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en winkels aan de Weimarstaat en Fahrenheitstraat hier kunt u alles vinden wat u dagelijks nodig heeft en meer. Verder zijn binnen 15 minuten het centrum van Den Haag, het strand van Scheveningen en diverse uitvalswegen bereikbaar.

Het Valkenboskwartier kenmerkt zich als een rustige woonwijk met veel groen en alle voorzieningen binnen handbereik.

 

Indeling

Entree via een open portiek. Hal met meterkast en binnentrap naar de tweede etage.

 

De ruime centrale hal met veel natuurlijke lichtval geeft toegang tot de grote woonkamer met openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde, met vrij uitzicht over de kade. Aan de achterzijde van de woonkamer is de keuken gesitueerd.

Ook de 2 slaapkamers zijn bereikbaar via de hal. De grootste slaapkamer toegang geeft tot de bergruimte/bijkeuken (voorheen de keuken). Hierbij is het voormalige balkon dichtgemaakt en aan de slaapkamer toegevoegd. De mogelijkheid bestaat om dit tijdens de renovatie weer terug te brengen naar de oorspronkelijke staat.

Tot slot zijn de badkamer, toilet en CV-kast ook toegankelijk via de hal.


Er bestaat een mogelijkheid voor het creëren van een derde slaapkamer de badkamer te verplaatsen naar bijvoorbeeld de berging.

 

Aanvullende informatie

 • Vraagprijs €330.000 k.k.;
 • Aanvaarding in overleg;
 • Gelegen op eigen grond;
 • Kluswoning;
 • Beschermd stadsgezicht; 
 • Actieve VvE, 1/6e aandeel;
 • VvE-bijdrage €200 per maand;
 • Energielabel F;
 • Dak vernieuwd in 2021;
 • Zonnepanelen aanwezig;
 • Woning wordt verkocht “As is, where is”;
 • Projectnotaris van toepassing: Notariskantoor Rosenberg Polak;
 • Niet-bewoners-, lood-/asbest- en ouderdomsclausule zijn van toepassing;
 • Betaald parkeren maandag t/m zondag van 18:00 u - 24:00 u. Parkeervergunning verkrijgbaar bij de gemeente.

Kenmerken

Prijs
€ 330.000 k.k.
Wijk
Valkenboskwartier
Locatie
Aan het water, Nabij openbaar vervoer, Nabij winkels
Postcode
2563GR Den Haag
Woningtype
Portiekwoning
Bouwjaar
1911
Soort bouw
Bestaande bouw
Kamers
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1
Woonoppervlakte
107m²
Inhoud
414m³
Oplevering
Per direct

Locatie

[ { "address": "Valkenboskade 137", "zipCode": "2563GR", "city": "Den Haag", "lat": 52.071553, "lng": 4.2730968, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]