HUREN

Wanneer u een woning wilt huren die op de site staat van De Ruyters Makelaardij, dan betaalt u geen bemiddelingskosten! De Ruyters Makelaardij behartigt daarbij de belangen van de verhuurder. U kunt er óók voor kiezen uw belangen te laten behartigen door uw eigen aanhuurmakelaar mee te nemen.

AANHUURSERVICE

Het vinden van de ideale huurwoning is vaak lastig en tijdrovend. Wij kunnen u hierbij helpen, wanneer u ons een zoekopdracht verstrekt zullen wij alles in het werk stellen om voor u de perfecte woning te vinden. Wij hebben een groot netwerk van woningeigenaren en makelaars, waardoor wij vaak aanbod kunnen vinden die nog niet te huur worden aangeboden.

Bovendien heeft u op deze manier een makelaar aan uw zijde met gedegen marktkennis, onderhandelingstechniek, knowhow en vooral persoonlijke betrokkenheid. U wordt begeleid in het vinden van het meest geschikte object, de volledige afhandeling van de huurovereenkomst, ondersteuning tijdens de inspectie en gedegen aftersales, zoals het overzetten op naam van energiecontracten en dergelijke.

Vul dan onze GRATIS inschrijfformulier in, wij zullen u vervolgens uitnodigen voor een kennismakingsgesprek waarbij wij al uw wensen in kaart brengen. De ervaring leert dat door deze persoonlijke benadering, de kans dat u slaagt in het vinden van de juiste woning, aanzienlijk kan worden vergroot.

Ook wanneer u liever zelf op zoek gaan naar uw ideale huurwoning kunnen wij u van dienst zijn. Wij kunnen u begeleiden bij de diverse stappen van het aanhuurtraject.

Wij blijven uw aanspreekpunt gedurende de gehele huurperiode.

NB: De aangeboden woningen komen via externe makelaars of direct van de eigenaar.

AANHUURSERVICE v.a. € 600,- - Inschrijving via onze website
- In kaart brengen woonwensen
- Opstellen huurderprofiel
- Vinden van passend aanbod
- Geschikte woningen samen bezichtigen
- Nabespreken bezichtigingen
- Huurvoorstel uitbrengen richting verhuurder
- Controleren huurovereenkomst
- Incheck incl. fotoreportage
- Uitcheck
Bestellen

EXTRA DIENSTEN

Bezichtigingen

Heeft u een of meerdere interessante woningen gevonden? Een medewerker van De Ruyters Makelaardij kan met u meegaan naar de bezichtigingen, wij beoordelen of de woning kwalitatief in orde is en of de prijs wel marktconform is. Zo kunt u zich volledig richten op de vraag of u zichzelf hier ziet wonen.

Kosten €75 per bezichtiging

Incheck

U heeft de woning gehuurd, de huurovereenkomst is ondertekend en de betaling is voldaan. Dan breekt nu een van de spannendste moment aan, de sleuteloverdracht. Meestal wordt er gelijktijdig met de sleuteloverdracht de incheck gedaan. De Ruyters Makelaardij dan u hierbij helpen. Wij lopen samen met u door de woning en vullen een inspectierapport in, meestal is hier ook de verhuurder of zijn makelaar bij. In dit rapport wordt heel nauwkeurig de huidige staat van de woning opgenomen. Ook wordt er een fotoreportage gemaakt van de beschadiging aan de woning.

Kosten € 150

 

 

Huurovereenkomst controleren

Wanneer u een woning huurt wordt er een huurovereenkomst opgesteld, dit wordt meestal gedaan door de verhurende partij. Het spreekt voor zich dat deze overeenkomst vooral de belangen van de verhuurder voor op stelt. Wanneer u ons vraagt deze overeenkomst te controleren, zullen wij nagaan of deze overeenkomst juridisch juist is en of er wel voldoende rekening wordt gehouden met de belangen van u als huurder. Ook controleren wij direct of de verhuurder wel echt de eigenaar van de woning is.

Kosten € 150

Uitcheck

Wanneer u de huur van uw woning heeft opgezegd zal er een eindinspectie plaatsvinden met de verhuurder van de woning. Wanneer wij u ook bij de incheck begeleid hebben kunnen wij u ook helpen bij de eindinspectie. Wij controleren de woning aan de hand van het eerder ingevulde inspectierapport en opmerkingen van de verhuurder worden gecontroleerd op juistheid en redelijkheid.

Kosten € 75

Overige mogelijkheden

Wij kunnen u helpen bij alle zaken rondom uw woning, denk hierbij aan het afsluiten van energiecontracten, verhuisservice, reparatiewerkzaamheden die voor rekening van huurder komen en nog veel meer. Neem contact met ons op voor meer informatie.