VERKOPEN

Eerlijkheid. Daar draait het volgens ons om bij de verkoop van een huis. Je hebt er niets aan als mensen met torenhoge verwachtingen komen kijken, die niet blijken te kloppen. Dat wil echter niet zeggen dat je je huis niet moet aanprijzen, integendeel.

Zelf verkopen

Wilt u zelf actief betrokken zijn bij de verkoop van uw huis, maar met de begeleiding van een traditionele makelaar. Dan bent u bij De Ruyters Makelaardij op het juiste adres. U wordt persoonlijk begeleid tijdens het verkopen van uw huis en kunt vertrouwen op deskundig advies. Wij adverteren uw woning prominent op internet en nemen daarnaast veel ander werk uit handen waar specifieke kennis voor nodig is. Wij verzorgen o.a. een woningopname incl. compleet juridisch dossier van uw woning, een persoonlijke verkoopstrategie en wij brengen uw woning onder de aandacht door inzet van 'Te koop' bord, woningbrochure en het internet. Verder voeren wij de onderhandelingen stellen de koopovereenkomst op.

U verzorgt zelf het leukste gedeelte van de verkoop; de bezichtigingen. Het persoonlijke contact met u als verkoper wordt door kopers zeer gewaardeerd! Uw enthousiasme en kennis van uw huis en buurt samen met onze expertise vormen de unieke combinatie.

Complete verkoopbegeleiding

Uiteraard kunnen wij u ook volledig ontzorgen bij de verkoop van uw woning. De Ruyters Makelaardij zorgt ervoor dat uw huis voldoende opvalt. Met professionele foto’s en een duidelijke omschrijving bijvoorbeeld. We meten uw huis in volgens de NEN2580-norm en zorgen voor een goede plattegrondtekening. Verder spelen we optimaal in op de manier waarop mensen naar een woning zoeken.

Is er eenmaal interesse, dan voeren we de onderhandelingen met potentiële kopers. Kortom: we zorgen voor een soepel verkoopproces waar u als verkoper én de koper blij mee zijn.

Wat u van ons kunt verwachten bij de verkoop van uw woning

  • Vaststellen van een optimale marktconforme vraagprijs.
  • Maken van een mooie presentatie van uw woning, inclusief fotoreportage 2D- en 3D-plattegrond, passende omschrijving.
  • Vermelden van woning op diverse websites.
  • Plaatsen ´Te Koop´-biljetten, -borden en/of driehoeksborden
  • Verzorgen van bezichtigingen en de resultaten daarvan met u bespreken
  • Voeren van onderhandelingen
  • Opmaken van koopovereenkomst
  • Leveren van stukken aan notaris
  • Inspecteren van woning voor notariële overdracht
  • Begeleiding tot en met sleuteloverdracht

 

Overige mogelijkheden

Wij komen graag, geheel vrijblijvend, bij u langs zodat wij ons persoonlijk aan u kunnen voorstellen en antwoord kunnen geven op al uw vragen. Ook kunnen we direct voorzien van adviezen met betrekking tot de verkoop van uw woning.