Verhuren

Als belegger heeft u als doel een zo hoog mogelijke rendement te behalen op uw investering, behalve de hoogte van de huurprijs zijn hierbij ook de bijkomende kosten cruciaal.

Wij vinden duidelijkheid en transparantie zeer belangrijk, daarom werken wij met heldere en vaste lage tarieven. Anders dan bij andere makelaars koppelen wij onze courtage niet aan de huurprijs, u betaalt bij ons alleen voor de door u afgenomen diensten.

Gezien de steeds groter worden de vraag naar goede huurwoningen zijn wij druk op zoek naar woningen die wij voor u kunnen verhuren. Wij bieden u als verhuurder diverse mogelijkheden bij het verhuren van uw woningen. U kunt ervoor kiezen de woning zelf te verhuren of om het geheel uit handen te geven.

Zelf Verhuren

Als enige makelaar in Den Haag bieden wij u de mogelijkheid uw woning zelf te verhuren via onze website. Wij dienen dan als een platform om uw woning te presenteren aan het publiek, hierbij maakt u gebruik van onze advertentiemogelijkheden op diverse (betaalde) websites waar alleen makelaars op mogen adverteren, zoals Pararius, Funda en vele andere. Wij plaatsen de woning online en sturen de advertentie door naar alle bij ons ingeschreven woningzoekers. Eventuele kandidaten worden naar u doorverwezen zodat u de bezichtigingen kan inplannen en een eventuele verhuur kan afhandelen.

VERHUURSERVICE

Uiteraard is het ook mogelijk dat wij uw woning actief in de verhuur nemen, hiervoor hebben wij het compleet pakket samengesteld. Wanneer u voor dit pakket kiest nemen wij het gehele verhuurtraject – van opname tot en met het ondertekenen van de huurovereenkomst – voor onze rekening. Op basis van “no cure no pay” bieden wij namens u uw woning aan binnen ons netwerk en online.
Zo verhuurt u zorgeloos uw woning, conform uw eigen wensen en de huidige wet- en regelgeving.

Zelf verhuren v.a. € 275,- • Lage kosten
• Volledige controle over het geheel traject
• U levert de foto's en omschrijving
• Wij plaatsen de woning op o.a. Pararius en Funda
Bestellen
verhuurservice v.a. € 600,- • Intakegesprek
• Opname woning
• Presentatie woning
• Bezichtingen
• Documenten verzamelen en controleren
• Opstellen huurovereenkomst
Bestellen

extra diensten

Opname woning

Wij nemen voor u de woning op, hierbij wordt de woning ingemeten volgens NEN2580, worden foto’s en plattegronden gemaakt. NB: deze punten kunnen ook afzonderlijk afgenomen worden.

Kosten: € 200

Credit check

Wanneer u een kandidaat gevonden hebt die de woning wil huren en alle benodigde documenten hebt verzameld kunnen wij voor u een credit check uitvoeren. Dit kan een standaard check zijn via EDR of een uitgebreide via Pararius Huurtoets.

Kosten: Op aanvraag

In- en uitcheck

Is de verhuur van uw woning afgerond? Wij verzorgen voor u de sleuteloverdracht en inspecteren de woning samen met de nieuwe huurder aan de hand van een inspectierapport. Uiteraard worden hierbij alle beschadigingen vastgelegd op schrift en aan de hand van een fotoreportage. Aan de hand van dit rapport verzorgen wij dan ook weer de uitcheck.

Kosten: € 150

Bezichtiging

Verhuurt u uw woning zelf, maar heeft u geen tijd voor de bezichtiging? Wij kunnen deze bezichtiging voor u uitvoeren. Wij informeren de klant zo goed mogelijk over de woning en verwijzen deze bij interesse weer naar u terug voor de verdere afhandeling.

Kosten: € 75 per bezichtiging

Opstellen huurovereenkomst

Mocht u zelf al een huurder hebben gevonden voor uw woning, dan kunnen wij voor u de huurovereenkomst opstellen.

Kosten: € 250

Marketing

Wij bieden u naast de onlinepresentatie nog diverse andere marketingmogelijkheden aan, zoals professionele fotografie, Te Huur posters/borden, Virtual Reality tours en stylingtips.

Kosten: Op aanvraag

Overige mogelijkheden

Behalve al het bovenstaande zijn er nog vele mogelijkheden waarmee wij u van dienst kunnen zijn, denk hierbij aan het opstellen van een rapport met de puntentelling van de woning voor huurcommissiezaken, helpen bij het terugvragen van energiebelasting, het verzorgen van een energielabel. Neem contact op voor alle mogelijkheden.