DIENSTEN


Verhuren


Als belegger heeft u als doel een zo hoog mogelijke rendement te behalen op uw investering, behalve de hoogte van de huurprijs zijn hierbij ook de bijkomende kosten cruciaal.

Lees meer

 


huren


Wanneer u een woning wilt huren die op de site staat van De Ruyters Makelaardij, dan betaalt u geen bemiddelingskosten! De Ruyters Makelaardij behartigt daarbij de belangen van de verhuurder.

Lees meer

 


kopen


De meeste mensen denken bij een makelaar aan het verkopen van hun huis. Toch loont het ook – of misschien wel juist – om een makelaar in te schakelen voor de aankoop van een woning. Je bepaalt zelf voor welke activiteiten je ons inschakelt.

Lees meer

 


verkopen


Eerlijkheid. Daar draait het volgens ons om bij de verkoop van een huis. Je hebt er niets aan als mensen met torenhoge verwachtingen komen kijken, die niet blijken te kloppen. Dat wil echter niet zeggen dat je je huis niet moet aanprijzen, integendeel.

Lees meer

 


projecten


Project Vastgoed: Turn-Key renovaties van huizen en appartementen

Lees meer

 


Inkoop


Bent u van plan uw woning te verkopen, krijgt u uw woning niet verkocht of heeft u ander vastgoed te koop? Bent u belegger en wilt u uw portefeuille geheel of gedeeltelijk verkopen?

Lees meer