KOPEN

De meeste mensen denken bij een makelaar aan het verkopen van hun huis. Toch loont het ook – of misschien wel juist – om een makelaar in te schakelen voor de aankoop van een woning. Je bepaalt zelf voor welke activiteiten je ons inschakelt.

Voor woningzoekenden is het tegenwoordig eenvoudig op zelf een woning te zoeken via de diverse woningsites. Ook kunt u zelf een afspraak maken om woningen te bezichtigen met de verkopende makelaar. Waarom dan een eigen aankoopmakelaar meenemen?

Wanneer u úw droomwoning hebt gevonden is het heel normaal om de woning rooskleuriger te zien dan het in werkelijkheid is, tevens heeft de verkopend makelaar maar één belang en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Door een eigen aankoopmakelaar mee te nemen om u te laten adviseren houdt u een realistische kijk op de situatie.

 

Aankoopbegeleiding gaat nog veel verder. Zo bepalen we of een bouwkundig onderzoek wel of niet nodig is. En schatten we de kosten van een eventuele verbouwing in. Verder controleren we bouwplannen en andere juridische haken en ogen. We voeren namens u de onderhandelingen, zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt. En we regelen alle notariële zaken.

Op basis van onze kennis van de markt en van huizen in het algemeen adviseren we u over een geschikt huis. Een huis dat past bij uw huidige wensen, maar ook die in de toekomst. We zoeken graag met u mee. Dit kan al snel maanden schelen in uw zoektocht.

Wij bieden u diverse mogelijkheden, zo kunt u ervoor kiezen dat wij u gedurende het gehele aankooptraject begeleiden. Het is ook mogelijk losse diensten af te nemen om u te laten begeleiden bij een bepaald onderdeel van het aankooptraject, zoals bij de bezichtigingen, het voeren van de (prijs)onderhandelingen of het controleren van de koopovereenkomst.

Wij werken met heldere tarieven, die wij afhankelijk van het type opdracht offreren. Onze courtage is op basis van ´no cure no pay´. Wij maken vooraf duidelijke afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Open communicatie en een samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen is ons uitgangspunt.

 

VRAGEN?

Graag nodigen wij u geheel vrijblijvend uit op kantoor, zodat wij ons persoonlijk aan u kunnen voorstellen en antwoord kunnen geven op al uw vragen. En als de uitgangspunten duidelijk zijn, kan het zoeken naar uw droomhuis beginnen.