Harstenhoekweg, Den Haag Verhuurd

Omschrijving

LET OP DEZE WONING IS BESCHIKBAAR VOOR MAXIMAAL 4 MAANDEN

MEER INFORMATIE OF BEZICHTIGINGSAANVRAGEN GRAAG PER MAIL OF VIA HET CONTACTFORMULIER

Te Huur voor de Zomer:
Ruime, modern gemeubileerde parterre woning in Scheveningen met tuin en oprit (met Laadpaal). Gelegen dichtbij het strand, de duinen en de boulevard. De woning, gunstig bereikbaar met auto en OV, biedt veel ruimte.

De woning heeft 5 kamers. Een grote klassieke en-suite woon- / eetkamer die als serre aan de tuin grenst met openslaande deuren. De recent geplaatste keuken is bereikbaar door de gang waar de wc is en ook de wasmachine en droger afgesloten staan opgesteld. De ruime badkamer is gelegen tussen de woonkamer en de slaapkamers in de tuin.
Er zijn twee slaapkamers die met openslaande deuren aan de tuin grenzen en een laatste kamer die in gebruik is als werkkamer met kastruimte.
De grote zonnige tuin is toegankelijk via de eigen oprit, in overleg is er een schuur beschikbaar voor fietsen.

Aanvullende informatie:
Huurprijs €1.850 per maand exclusief gas, elektriciteit en water (ex. EV charging), plus €300 servicekosten
Beschikbaarheid: 13 april 2024 t/m 31 juli 2024

Kenmerken

Prijs
€ 1.850 p.m. ex.
Servicekosten
€ 300 p.m.
Inrichting
Gemeubileerd, Gestoffeerd
Wijk
Scheveningen
Postcode
2587SM Den Haag
Woningtype
Benedenwoning
Bouwjaar
1907
Tuin
Ja
Kamers
5
Slaapkamers
2
Woonoppervlakte
100m²
Oplevering
Per direct

Locatie

[ { "address": "Harstenhoekweg 60", "zipCode": "2587SM", "city": "Den Haag", "lat": 52.1125656, "lng": 4.2885823, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]